Van den Bergh architecten

al ruim 50 jaar heeft van den bergh architecten als breed georiënteerd bureau ervaring met uiteenlopende opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

wij zijn werkzaam in verschillende disciplines en voor verschillende opdrachtgevers. naast woningen voor particuliere opdrachtgevers, of bedrijfsbebouwing voor ‘éénmalige’ opdrachtgevers, werken wij ook vaak samen met professionele opdrachtgevers en overheid. voor hen ontwerpen wij o.a. woningbouw, kantoren, winkels, scholen en bedrijfsbebouwing. ook doen wij onderzoek naar haalbaarheid, bebouwingsstudies en stedenbouwkundige ontwerpen. wij voelen ons thuis in nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen, restauratie en renovatie, stedenbouw en interieur.

wij hebben ook ervaring met exclusievere projecten, zoals stadions, een entertainmentcenter en bedrijfsbebouwing met explosierisico. het onbekende daagt ons uit, voor wat bekend is putten wij uit jarenlange ervaring.

wij zoeken naar de kern van de opdracht, met oog voor de mogelijkheden én de moeilijkheden. wij proberen binnen de grenzen van het gewenste, iets te realiseren dat de grenzen van de verwachtingen overstijgt.

iedere opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging en wordt vertaald, door benadering vanuit het programma van eisen, de omgeving, het budget en de dialoog met de opdrachtgever, in een goed functionerend en vernieuwend gebouw.

Bekijk onze projecten